E-learning Tilburg: Leefstijl (code 95 U19)

Leefstijl (code 95 U19) Het theoriegedeelte van deze training volgt u via e-learning. Dit betekent dat u maar één dagdeel klassikale training hoeft te volgen en met één dag klassikale training 14 uur code 95 mag afronden (met 2 trainingen). U kan op enig moment (binnen 10 dagen vóór het klassikale praktijkgedeelte) de e-learning maken wanneer het u schikt. Dit kan achter uw pc of laptop, maar ook op een tablet of smartphone. Natuurlijk hebben wij ook computers klaar staan indien u de e-learning liever in ons opleidingscentrum komt maken. Inleiding Het doel is de chauffeur eens na te laten denken over eventuele gezondheidsrisico’s van de eigen leefstijl. Tijdens deze training zullen we proberen de bewustwording te vergroten over bepaalde risico’s en adviezen geven hoe men de leefstijl kan verbeteren. Wanneer je gezond leeft, voel je je beter en zal je meer energie hebben, waardoor je meer beweegt. Met name voor chauffeurs is dit belangrijk, omdat je fitter bent en langer alert blijft. Een belangrijke oorzaak van verkeersongelukken met vrachtwagens is immers vermoeidheid. Inhoud van de training De leerdoelen zijn:
  • De cursist kent de voeding en maaltijdschijf • De cursist begrijpt het belang van gezonde voeding en de risico’s van ongezonde voeding • De cursist weet wat de invloed van bewegen op de gezondheid is • De cursist snapt de risico’s van alcohol en roken • De cursist kan omgaan met stress en werkdruk • De cursist snapt de risico’s van drugs • De cursist begrijpt de relatie tussen slapen en gezondheid
Opleidingsduur De training duurt één dagdeel Vakbekwaamheidsrichtlijn De training kan meetellen voor 7 uren voor de code 95 in het kader van de nascholing vakbekwaamheid.

Datum

nov 23 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00

Tarief zonder btw

€130,00

Locatie

Tilburg, TA Nederland
Kranenberg 23
QR code